Óvodavezetői közlemények

Kedves Szülők, Nagyszülők, Óvodánk élete felől érdeklődő ismerősök, és ismeretlenek!

Kicsit ugyan zavarosan, de elkezdődött a 2019-2020-as nevelési évünk. Ezúton köszönöm meg még egyszer a szülők megértését, toleranciáját az építkezés miatti egy hetes csúszásért a nyitásnál. Bár naponta szembesülünk a még mindig folyó munkálatok miatt a kellemetlenségekkel, de elképzeljük, hogy milyen szépek leszünk. Ennek kapcsán az önök megértését is köszönjük. A baleset veszély miatt fokozottan ügyelünk a gyermekek biztonságára is. Ők egyébként inkább élvezik a „káoszt”, rengeteg új információt szereznek.

A kicsik fogadása, óvodai szoktatása szépen halad, szinte már nincs is síró kicsi. Köszönet az óvó nénik, dadusok nem szűnő türelmének, szeretetének. Régi óvodásaink is visszailleszkedtek a hosszú nyári szünet után az óvodai életbe.

Tartalmas, élmény gazdag, boldog nevelési évet tervezünk idén is.

A nagyok már járnak úszásoktatásra. Kihasználva a jó időt, már minden csoport volt kirándulni, s a programokat látva még jó néhány élmény szervezve lesz. A legközelebbi közös óvodai esemény a Márton napi ősz búcsúztató lesz. /2019. november 14-én du.16 órakor./ Amire szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket is. A további eseményekről időben adunk tájékoztatást.

Reméljük, hogy a lassan beköszöntő ősz kapcsán, amikor zárva vannak az ablakok, kevesebbet tudunk tartózkodni a szabadba, nem lesznek többet betegek a gyermekek. Mi vigyázni fogunk rájuk, de az önök támogatására is számítunk. Konkrétan, hogy gyermekeiket csak egészségesen engedik óvodába a fertőzések elkerülése miatt. Mindannyiunknak boldog nevelési évet kívánok.

 

Üdvözlettel:                  dr. Pajor Lászlóné 

                                      vez. óvónő